Artikel top billede

Så meget kommer Nokia Lumia 920 til at koste

Efter lidt tøven har Nokia meldt ud, hvad topmodellen Lumia 920 kommer til koste. Se hvor den placerer sig i forhold til iPhone 5 og de bedste Android-telefoner.

Da Nokia lancerede Lumia 920 den 5. september, manglede en vigtig information: prisen.

Det har den finske mobilproducent nu endelig fået taget sig sammen til at melde ud, og telefonen får en vejledende pris på 4.900 kroner uden abonnement.

Dermed koster den 600 kroner mindre end den billigste iPhone 5 med plads til 16 gigabyte data, som har et prisskilt på 5.500 kroner.

Den dyreste iPhone 5 er versionen med plads til 64 gigabyte data, og den koster 7.000 kroner. Her er prisforskellen dermed 2.100 kroner.

Android er billigere

Android-topmodellerne har efterhånden været ude i butikkerne i flere måneder, og derfor er priserne sænket en del siden introduktionen.

Samsung Galaxy S III koster omkring 4.000 kroner, mens det er muligt at få fingre i HTC One X, hvis du smider omkring 3.700 kroner.

Der er derfor 900 og 1.200 kroner at spare ved at vælge en af Android-modellerne i forhold til den vejledende pris på Nokia Lumia 920.

Prisen på Lumia 920 kan naturligvis variere, hvis telefonen købes med tilskud fra et teleselskab. Nokias mobil vil blive forhandlet hos de fire operatører Telia, 3, Telenor og TDC.

Der er endnu ingen officiel dato for, hvornår telefonen kan købes.

Nokia har blot meldt ud, at det bliver i fjerde kvartal.

Det bliver først efter den officielle lancering af mobilens styresystem, Windows Phone 8, der ventes i slutningen af oktober.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere