Artikel top billede

Ny applikation forvandler Foursquare

Foursquare kommer nu med en større relancering, hvor anbefalinger rykker i centrum for det sociale netværk.

For to år siden var Foursquare en stjerne blandt de nystartede internet-firmaer i New York - det, som også er døbt "Silicon Alley". Kendisser og kendte varemærker tog tjenesten til sig, og store netsværvægtere som Facebook og Yahoo stod i kø for at købe selskabet bag. Foursquare-stifterne sagde nej til alle tilbud, men de fortryder måske i dag. Det er ikke gået så godt for Foursquare, og den store hype er forsvundet, mens brugertallet er vokset langsommere end ventet.

Nu kommer Foursquare så med en større relancering af sin mobil-applikation, der skal vende denne udvikling. Foursquare kan fortsat bruges til at "checke ind" og fortælle vennerne, hvor man opholder sig - en funktion, som Facebook for længst har overtaget.

Men nu vil Foursquare også i højere grad levere forslag til, hvor brugeren bør gå hen (med "Explore" knappen). Baseret på, hvor du og dine venner tidligere har tjekket ind, tidspunktet på dagen og endda vejret. Hvis du klikker på "Explore" fredag kl. 17, kan du f.eks. se, hvor der er "Happy Hour" eller hvor dine venner har tænkt sig at fejre fyraften.

Samtidig har applikation også fået en ny brugerflade med et mere simpelt design, hvor der kun er tre faneblade og "Check in" knappen i øverste højre hjørne. Billeder bliver nu centralt placeret i vinduet.

Senere i sommer kommer Foursquare med en anden ny funktion, hvor der er mulighed for at markedsføre sine egne locations på tjenesten - mod betaling naturligvis. En fungerede forretningsmodel er afgørende for Foursquare, der har 20 millioner brugere.

Ifølge New York Times har Foursquare penge nok til at køre i yderligere to-tre år, men der er ingen udsigter til, at selskabet kan præsentere et overskud foreløbig.

Så kan det være en fordel for Foursquare, at mange af konkurrenterne - som Loopt, Gowalla, Whrrl, Brightkite og Hot Potato - enten er forsvundet eller blevet opkøbt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere