Tetranet får ny ledelse

Optimismen er tilbage hos det Motorola-ejede Tetranet, hvor Bo Wassberg tiltræder som ny direktør. Ny ledelse, nye kunder og nye samarbejdspartnere samt næste uges Tetra verdenskongres i København giver Ole Niss, administrerende direktør for Motorola, tro på fremtiden.

Tetranet, selskabet med licens til mobilteknologien Tetra i Danmark, har efter lang tids søgen fundet afløseren for Ole Haslund, der forlod direktørstolen i marts.

Afløseren hedder Bo Wassberg og kommer fra egne rækker, da han har en lang række ledelsesposter i Motorola bag sig i både Danmark og udlandet.

Motorola står sammen med selskabet Zenitel bag Tetranet, der har den danske licens til et landsdækkende Tetra-netværk i det såkaldte nød- og beredskabsbånd.

- Vi valgte Bo Wassberg, fordi han er dansker og har kendskab til Tetra-teknologien fra andre funktioner hos Motorola, siger Ole Niss, administrerende direktør for Motorola og bestyrelsesformand for Tetranet.

Igen tro på fremtiden

Dermed har Tetranet fundet frem til den ledelse, der skal sætte fart i udviklingen af Tetra-teknologien herhjemme.

- Vi har skruet op for Tetra igen, efter mobilteknologien har været sat på vågeblus i et stykke tid, siger Ole Niss.

Optimismen bobler hos Tetranet, der i slutningen af oktober kunne præsentere den første kunde, som er Hovedstandens Udviklingsråd, der lægger et trecifret millionbeløb i Tetranets pengekasse for et system, der sikrer tale- og datakommunikation til de gule bybusser i hovedstaden.

- Ny ledelse, nye kunder og samarbejdspartnere til Tetranet og Tetra World Congress i Bella Centeret tegner på en lys fremtid for Tetra i Danmark, siger Ole Niss.

Tonen var anderledes dyster tidligere på året, hvor udbygningen af Tetra blev sat i bero, fordi beredskabskunderne blev væk. Det skete ifølge Motorola, fordi regeringen ikke krævede et samlet kommunikationsnetværk til beredskabet.

Derfor er Motorola tvunget til at finde andre kunder end beredskabet, hvis selskabet skal hente den anslåede investering på 800 millioner kroner på at bygge det landsdækkende tetranetværk hjem.




IT-JOB

Netcompany A/S

Test Specialist

Gehl Architects ApS

IT Supporter

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalist til PMO

LARS LARSEN GROUP

Project Manager, Digital & It
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere