Artikel top billede

Er det en Android-telefon eller et kondom?

Hvad har smartphones med Android og kondomer til fælles? Deres navne lyder meget ens.

Det er svært at finde på et navn til et nyt produkt. Det skal gerne være kort, nemt at huske og udtale, sexet og lidt anderledes. Så er det selvfølgelig også et krav, at navnet ikke skal være i brug allerede. I hvert fald ikke til et produkt i samme kategori.

Her er en liste over de aktuelle smartphone-modeller fra de store producenter som HTC, LG, Motorola og Samsung. Der er mange fantasifulde og mærkelige navne - som Aviator, Electrify, Indulge, Rumor Touch, Skyrocket og Triumph.

Alt er åbenbart tilladt når man skal finde et nyt navn til en mobiltelefon. Hvis du er løbet helt tør for ideer, så kan du altid stjæle navnet fra en kondompakke.

Intercom-bloggen har kigget nærmere på listen over smartphone-navne og fundet et forbavsende antal navne, som både bruges til kondomer og Android-telefoner.

Det gælder blandt andet Desire, Sensation, Touch, Wildfire, Indulge, Intensity og Vitality. Er det helt tilfældigt eller et bevidst forsøg på at gøre telefonerne mere sexede? Måske er der ligefrem en dybere mening?

Der er også et par kondom-navne, som stadig ikke er brugt til telefoner. Cruise Control, Elite, Tingle og Ultra Thin er blandt dem. Men de kommer nok snart.

Se hele listen som sammenligner kondom- og telefonnavne her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere