Artikel top billede

Nokia udvikler nyt interface til smartphones

Nokias chefdesigner afslører i et interview, at man arbejder på en ny smartphone med en "revolutionerende" brugerflade.

I et interview med den finske avis Kauppalehti siger Nokia-chefdesigner Marko Ahtisaari, at mobilgiganten arbejder på en ny smartphone, som vil få "alle andre produkter til at se forældede ud". Han fortæller at man har udviklet en "revolutionerende" brugerflade og kritiserer samtidig iPhone for sit "dårlige design".

"På en iPhone skal man altid gennem husets fordør for at komme fra køkkenet til spisestuen," som han udtrykker det.

Løsningen er et "naturligt" interface baseret på Windows Phone, som ikke kræver at man rører ved skærmen. Det tyder på en Siri-lignende digital assistent eller en integration af Kinect i telefonen. Men Nokia vil ikke selv kommentere oplysningerne.

Marko Ahtisaari kritiserer også Googles Android og Nokias egen Symbian. Han betegner dem som dukkehuse, hvor brugeren kan flytte rundt på møblerne.

Nokias chefdesigner er kendt for at tale over sig. Tidligere i denne uge kom han til at afsløre, at Nokia arbejder på en tavlecomputer med Windows 8.

Bloggen PocketNow har fået fat i ældre billeder af en redesignet Windows-brugerflade, som er udviklet hos Nokia.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere