Artikel top billede

Facebook introducerer 60 nye applikationer

Facebook er klar med 60 nye Timeline-apps, der fortæller om hvad du spiser, hvor du rejser eller hvilke film du ser.

På et pressemøde i San Francisco onsdag kunne Facebook annoncere at 60 nye partnere har integreret deres applikationer med firmaets Open Graph. Det gælder blandt andet Foodspotting, Foodily, TripAdvisor, Ticketmaster, Digg, Kobo, Rotten Tomatoes og Buzzfeed.

Partnerne er på vej med nye Timeline-applikationer, som minder om Spotify, der fortæller hvilken musik du lytter til,. Med Foodily's applikation kan du f.eks. dele, hvad du laver i køkkenet. TripAdvisor og Gogobot har nye applikationer, der fortæller hvor du har rejst eller vil rejse hen.

I sin blog fortæller Facebook at der snart kommer applikationer om alt fra snowboarding til havearbejde og hækling. Brugeren kan selv tilføje de enkelte apps til sin Timeline og dermed sørge for, at de automatisk genererer opdateringer.

Her er det også muligt at vælge, hvem der skal kunne se opdateringerne, og enkelte posteringer kan fjernes selektivt.

"Det er kun toppen af isbjerget. Vores vision er, at du kan tilføje enhver applikation til din Timeline," sagde Facebooks platform-chef Carl Sjogreen ifølge CNET.

Det er fortsat frivilligt for brugerne, om de ønsker at skifte deres profil til den nye Timeline eller beholde det gamle design.

Hos VentureBeat har man set nærmere på, hvad de nye ændringer på Facebook betyder. Firmaet kalder selv dette for "Frictionless Sharing". Kort fortalt betyder det, at der fremover kommer mange flere automatisk genererede meldinger på Facebook. Den gamle "Synes godt knap" bliver nu suppleret med mange nye knapper.

Hvis du har købt et nyt par sko behøver du ikke længere fortælle om det i din statusopdatering - du kan bare klikke "Ejer" knappen hos en af Facebooks partnere, og skoene bliver automatisk tilføjet til listen over dine indkøb, der dukker op på det sociale netværk.

Alle aktiviteter fra en given applikation bliver opsummeret ved månedens udgang - alt, hvad du har købt, den musik du har lyttet til eller de steder du har rejst.

Som Facebook-bruger kan man hurtigt blive irriteret hvis man modtager for mange statusopdateringer - men de automatiske opdateringer fra applikationer dukker kun op i live-tickeren og på den enkelte brugers Timeline.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere