Artikel top billede

Derfor er Windows Phone bedre til Facebook end iPhone

Føljeton - dag 2: Kan en iPhone-dreng lære at elske en Windows Phone? PC World Business Centers journalist har i en uge droppet sin elskede iPhone til fordel for en Windows Phone.

Den første dag, hvor du har en ny telefon, går som regel med at finde rundt i telefonen og lege med de nye funktioner. 

Men dagen efter melder dagligdagen sig. Du skal til at sende mails, finde folk i telefonbogen og bruge sociale medier som Twitter, Facebook og LinkedIn. 

Netop håndteringen af sociale medier har Windows Phone dog en genial løsning på.

I Windows Phone er alle dine kontakter - uanset om det er dine Facebook-venner eller navne i din telefonbog - gemt under en flise, der har overskriften "Personer". 

Her kan du ikke bare lynhurtigt få adgang til dine kontakter. Fra "personer-flisen" kan du opdatere dine sociale netværk uden først at skulle åbne en browser eller en app og logge ind på det sociale netværk. 

Få overblik over alle opdateringer

På samme måde får du også samlet alle dine opdateringer fra de forskellige sociale netværk i en samlet nyhedsstrøm, hvor Facebook-opdateringer og din Twitter-aktivitet dukker op side om side.

Selv om det på mange måder er genialt og hjælper dig med at få et hurtigt overblik over de mange forskellige netværk, bliver det også hurtigt meget uoverskueligt. 

Når du hurtigt skimmer opdateringerne igennem, kan det være svært at se, om en given opdatering kommer fra Facebook eller Twitter. Desuden bliver antallet af opdateringer i din netværks-strøm hurtigt uoverskuelig stor, når alle netværk bliver samlet i én stor pærevælling. 

Sociale netværk integreret i telefonbogen 
Jeg har især været glad for, at du i telefonenbogen på Windows Phone har mulighed at vælge, hvordan du vil kontakte en person: Vil du skrive på vedkommendes Facebook-væg, sende en mail eller måske Facebook-chatte? 

Og før du kontakter en person fra din telefonbog, kan du desuden med et enkelt fingerstrøg i telefonbogen få et overblik over vedkommendes seneste opdateringer på de forskellige sociale medier.

Grundlæggende er det en god idé at integrere de forskellige sociale netværk så dybt i telefonens styresystem, og noget som jeg godt kunne savne i min iPhone. 

Men er du ligesom jeg stor-forbruger af sociale medier, vil du alligevel næppe kunne undvære at logge ind på Facebook eller Twitter med en rendyrket app.

Læs også:
Dag 1: Kan en iPhone-dreng lære at elske Windows Phone?




IT-JOB

Teknologisk Institut

Udvikler til digitaliseringsteam

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Alsidig testmanager til udvikling af vigtige IT-systemer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Service Line Specialist - ServiceNow (Thirdera)

A/S Bryggeriet Vestfyen

IT-Architect /Administrator
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere