Accenture får ny dansk direktør

Et af landets største konsulentfirmaer med fokus på IT, Accenture, sætter en 36-årig cand.merc'er i direktørstolen. Jakob H. Kraglund lover fokus på outsourcing.

36-årige Jakob H. Kraglund overtager posten som administrerende direktør for Accenture i Danmark, når Thomas Hartwig efter 13 år forlader posten 1. september.

Jakob H. Kraglund har været i konsulentfirmaet i næsten hele Thomas Hartwigs regeringsperiode, for han kom til som næsten nyuddannet.

På det seneste har han blandt andet haft ansvaret for de offentlige kunder. Jakob H. Kraglund kan således bryste sig af at være manden bag, at Accenture har vundet både lønadministrationen for Københavns Kommune og driften af apotekerforeningens IT-selskab Datapharm - hvis ellers apotekerne godkender aftalen ved en urafstemning.

Netop outsourcing bliver et område, som den nye Accenture-direktør vil holde i fokus.

- Vi vil se, at outsourcing vil strække sig langt videre end at lægge eksempelvis driften af ens it-system ud til en ekstern leverandør for at spare på IT-udgifterne. Mange andre områder har et stort potentiale for forbedring, og her kan outsourcing være et godt instrument til at sikre, at det realiseres, siger den nye Accenture-direktør.

Accenture, som har fokuseret målrettet på IT-rådgivning, har i dag 400 medarbejdere i Danmark. Selskabet har oplevet en voldsom vækst, og Jakob H. Kraglund mener at kunne fortsætte den med fokus på netop outsourcing og forretningsprocesser, selv om han erkender, at konsulentbranchen ikke oplever sin bedste tid netop nu.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere