Artikel top billede

Danske konkurrence søger apps til el-biler

Nu efterlyses de bedste app-ideer til el-biler. Dansk konkurrence lokker med kontante præmier.

En ny dansk konkurrence efterlyser de bedste ideer til apps, der kan gøre elbilen sjovere, smartere eller mere tryg. Det er etrans, et design- og forskningsprojekt på Designskolen Kolding, der står bag konkurrencen, og målet er at demonstrere digitale muligheder i relation til elbilen og helt overordnet at gøre elbilen mere attraktiv.

Der er tre kategorier: Energi, sikkerhed og kommunikation, og ideerne skal bedømmes på udførelse, oplevelse og værdi for brugeren samt potentiale i forhold til den valgte kategori, forretning og elbilen generelt.

I den forbindelse er det værd at bemærke, at det ikke er nødvendigt at udvikle en færdig og funktionsdygtig app for at deltage i konkurrencen. Man skal blot aflevere et koncept til en app.

Vinderen i hver kategori belønnes med en kontant præmie på 25.000 kr. Der er deadline 1. december, hvorefter en jury med Henrik Werdelin, Christiane Vejlø, Morten Just og Bo Pedersen bedømmer og offentliggør vinderne 15. december.

Henrik Werdelin er direktør i Prehype, der med baser i New York og London arbejder med produktinnovation. Christiane Vejlø er digital trendekspert og redaktør i Elektronista og But-Why, Morten Just er interaktionsdesigner hos Google, og Bo Pedersen er sr.designer og innovationskonsulent i etrans.

denne hjemmeside er der flere informationer om konkurrencen, der blandt andet har DONGEnergy som sponsor.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere