Artikel top billede

Australsk domstol stopper salget af Galaxy Tab

En australsk domstol har stoppet salget af Galaxy Tab 10.1 indtil Apples patentklage er afgjort.

Apple har vundet en sejr i det internationale retsopgør med sin gamle partner Samsung. Denne gang er det en domstol i Sydney, der har stoppet salget af tavlecomputeren Galaxy Tab 10.1 indtil retten har taget stilling til Apples klage om produktpirateri.

Dommeren Anabelle Bennett opfordrer partnerne til at hjælpe til, så sagen kan blive afgjort hurtigt, men det seneste forbud betyder sandsynligvis at Samsung mister den vigtige julehandel i Australien. Samsung har selv bedt om yderligere tid til at forberede sig på sagen.

Bennett konstaterer i sin begrundelse, at hun har forsøgt at finde en balance mellem den skade, som et muligt forbud eller salg af Galaxy Tab kan forvolde parterne. Hvis Tab 10.1 kommer på hylderne inden patentsagen kan høres, kan det betyde at Apple lider betydelig skade, mener hun.

Men omvendt mister Samsung også en ganske betydelig omsætning, hvis man bliver forhindret i at sælge sin tavlecomputer i de næste måneder. En omsætning, som Apple måske skal erstatte hvis man taber sagen.

I sidste ende er afgørelsen altså faldet ud i Apples favør. Samsung udtrykker skuffelse og henviser til sin egen patentklage mod Apple, som handler om trådløse teknologier.

Apple har tidligere fået en tysk domstol til at stoppe salget af Galaxy Tab 10.1 og en hollandsk domstol har krævet ændringer i Samsungs smartphones. Men Samsung skyder igen og vil forsøge at forhindre lanceringen af iPhone 4S i mindst to europæiske lande.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere