Artikel top billede

Små forhandlere svigter nyt HP-program

Det er langt fra strømmet til med henvendelser fra små forhandlere, der ønsker at komme med i HPs nye Gazelle-program.

HPs forsøg på at nå ud til de helt små forhandlere har fået en sløv start.

Siden offentliggørelsen for to uger siden er der ifølge HPs program manager Henrik Hilfling kun kommet 5-8 tilmeldinger til Gazelle Partner-programmet, der giver de helt små forhandlere mulighed for rabat ved salg af minimum 100 HP pc’er årligt.

Han erkender, at antallet af tilmeldinger ikke står helt mål med forventningerne.

”Der er ikke helt det momentum, som jeg havde forventet, men jeg er ok tilfreds. Det skal nok komme i gang,” siger han og tilføjer, at der er masser af gode ting i bevægelse. Umiddelbart har han svært ved at forklare, hvorfor det ikke er blevet bedre modtaget.

Da programmet siden juli har været testet blandt en række forhandlere, er der ifølge Hilfling i alt cirka 50 forhandlere tilknyttet programmet lige nu. Trods den lunkne modtagelse har han stadig tiltro til, at det er muligt at nå målsætningen om at få 500 forhandlere med i programmet inden for et år.

”Det er en fjerdedel af de små forhandlere i Danmark, så det burde være muligt,” siger han.

HPs nye Gazelle program minder om det tidligere HP Lokal Partner-program. Et program producenten skrinlagde for nogle år tilbage.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere