Artikel top billede

Butler-konkurs styrker Skylines partnerforretning

Her en uge før Butler Networks net lukkes har Skyline travlt med at samle kunder og forhandlere op.

For Skylines forhandlerchef Erik Ejdrup har kjonkursen i Butler Networks skabt en masse bølgegang og en stor tilgang af forhandlere.

»Vi har nok fået 10 til 15 nye forhandlere over. Vi har tidligere været den sekundære spiller. Nu rykker vi til at blive den primære,« fortæller han.

Tilgangen giver også en masse ekstra arbejde. Butler Networks net holdes nemlig i gang af et nødberedskab indtil onsdag i næste uge. Derfor har Skyline travlt med at få forhandlernes kunder over.

»Vi har rasende travlt med at hjælpe så mange videre som muligt,« siger Erik Ejdrup og giver udtryk for, at han godt forstår de partnere derude, der sidder med mavepine, fordi de har kunder, der skal videre.

»Vi kaster så mange redningskranse ud som vi kan. Men vi kommer også til at lave nogle nødløsninger, som måske ikke er tilfredsstillende. Men dem må vi så sidenhen konvertere til tilfredsstillende løsninger. Vi har jo kun et vist antal redningskranse,« siger han.

Han sammenligner arbejdspresset i øjeblikket med at forsøge at presse en fodbold gennem en vandslange.

»Det kan vi gøre i en kort periode, men selvfølgelig ikke permanent. Nå vi er færdig med det på onsdag, så siger vi takt for kampen og går over i mere normalt arbejdsmiljø igen.«

Erik Ejdrup fortæller, at opsamlingen af kunder fra Butler Networks styrker Skylines partnerforretning.

»Det indirekte salg til erhverv er blevet større, og det vil det bestemt fortsætte med at være et stykke tid,« siger Erik Ejdrup, der pointerer, at salg gennem forhandlere giver rigtig god mening for Skyline.

»Salg via partnere er attraktivt fordi partnere kan give merværdi. Men nogle vil handle med giraffen, så derfor har vi to kanaler,« siger han.

Selv om konkursen i Butler Network betyder, at Skyline hu fordobler deres budgetter, så påpeger Erik Ejdrup, at Skyline ikke jagter Butler Networks partnere for enhver pris.

»Vi har fra starten sagt, at vi selvfølgelig gerne rager kunder til os. Men vores overordnede mål er, at det er vigtigere at forblive en anerkendt spiller end at rage alt til os. Vi vil hellere have ti nye gode partnere end at rage en hel masse til os, som vi ikke kan håndtere og honorere,« slår han fast.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere