CBB Mobil uden GPRS - raser over Sonofon

Det lykkedes ikke for discountselskabet CBB Mobil at lancere GPRS i går som lovet. Direktøren raser over for Sonofon, som leverer mobilnetværket, mens Sonofon siger, at forhandlingerne endnu ikke er afsluttet.

CBB Mobil måtte i går, tirsdag, svigte sine kunder. Selskabet lovede dem i en pressemeddelelse mandag, at de kunne få adgang til datateknologien GPRS, men det blev ikke til noget.

CBB Mobils direktør, Teddy Søgaard Pedersen, raser over Sonofon, hvis netværk discountselskabet køber sig ind på. Han mener, at Sonofon løber fra en klokkeklar aftale.

- Det her er det mest skandaløse, jeg har oplevet i mine 25 år i telebranchen, siger han.

Ifølge Teddy Søgaard Pedersen aftalte Sonofon og CBB Mobil på et telefonmøde fredag i sidste uge, at CBB Mobil kunne gå i luften med GPRS i går. På mødet deltog Sonofons direktion, som Teddy Søgaard Pedersen ifølge sin egen forklaring var nødt til at gå til, fordi selskabet ellers ikke reagerede på hans henvendelser om GPRS.

- Hvis ikke jeg kan stole på direktionen, så kan jeg jo lige så godt tale med Sussie og Leif, siger den rasende direktør med henvisning til de dukker, som indgår i Sonofons reklamer.

Sonofon afviser at have indgået en aftale med CBB Mobil-direktøren. Ifølge Håkan Frandsen, der er direktør for grossistforretningen, så er forhandlingerne om GPRS endnu ikke afsluttede.

Så snart forhandlingerne bliver det, så skal Sonofon indlevere aftalen om grossistsalget af GPRS til IT- og Telestyrelsen, så også andre mobilselskaber kan benytte sig af den. Men kontrakten er endnu ikke underskrevet, forklarer Håkan Frandsen.

Den forklaring godtager Teddy Søgaard Pedersen ikke.

- Vi er heller ikke færdig med forhandlingerne om MMS (multimediebeskeder), og det kører alligevel i deres net, selv om der ikke er en underskrevet aftale, siger han.

CBB Mobil-direktøren mener, at Sonofon har tekniske problemer og forstår ikke, hvorfor selskabet ikke melder det ud - først til ham selv og dernæst til alle andre.

Det afviser Håkan Frandsen til gengæld. Han medgiver, at der skal ske en afstemning i netværket, og at der også skal laves aftaler om afregningen mellem Sonofon og CBB Mobil.

- Men det indgår i forhandlingerne sammen med de kommercielle og juridiske aspekter, siger Sonofon-direktøren.

Teddy Søgaard Pedersen oplyser, at han nu har modtaget en mail fra Sonofon, der lover, at CBB Mobil kan tilbyde GPRS fra på tirsdag, 8. juli.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere