Mamuts danske kanal fyldt med hemmelige forhandlere

Kun tre måneder efter lanceringen i Danmark er det lykkedes den norske ERP-leverandør Mamut at kapre 50 forhandlere fra konkurrenterne, hævder selskabet. Foreløbigt lever de danske forhandlere dog i dybeste hemmelighed.

Tilsyneladende er nordmændene bag Mamut blevet modtaget med åbne arme i den danske ERP-kanal. Selskabet, der hovedsageligt vil sælge sine løsninger gennem forhandlere, har allerede rekrutteret 50 af slagsen, hævder Mamuts danske landechef, Michael Brahe.

Han kan dog ikke underbygge påstanden med oplysninger om, hvem de 50 skulle være.

»Nogle af dem kommer fra andre producenter eller de har engagementer, som de må tage hensyn til. Det er jo lige som ved en ansættelsesprocedure, hvor man har sit nuværende job at tage hensyn til. Derfor kan vi ikke offentliggøre nogen liste over forhandlerne endnu,« siger han.

Mamut er i dag kun i stand til at sætte navn på tre forhandlere. Det drejer sig om MPS, Wise Consult og Macrosys.

Mamut har mere eller mindre koncentreret arbejdet på at rekruttere danske forhandlere siden selskabets topchef Eilert Hanoa i foråret sidste år meddelte, at den børsnoterede norske ERP-udbyder ville forsøge at trænge ind på Europas formentlig hårdeste og mest konkurrence-prægede ERP-marked, - det danske. Først i oktober blev den danske version af nordmændenes software officielt lanceret.

Ifølge Michael Brache er der allerede kommet kunder til systemet. Han kan dog ikke oplyse, hvor mange. Målet om at få 2.000 kunder på to år er fortsat inden for rækkevidde, fastholder den danske Mamut-chef.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere