Rosenmeier undskylder leveringsproblemer

Væksten er kommet bag på Rosenmeier, der erkender leveringsproblemer. En ekstraordinær indstats er på vej til at afhjælpe problemerne.

I forrige weekend tog ledelsesgruppen hos Rosenmeier weekenden i brug for at pakke ordrer. Samtidig har lagerarbejderne hos Rosenmeier arbejder i 12 timers vagter på det seneste. Årsagen er, at omsætningsvækst har presset Rosenmeier så meget, at det er gået ud over leveringen.

»Vi har haft et par uger, hvor vi har været nede på en leveringsprocent på 80 procent. Det er uacceptabelt.
Så vi gør alt hvad vi kan for at rette det,« siger direktør Jørn Rosenmeier.

Han fortæller, at leveringsprocenten normalt er over 99 procent.

»Jeg må erkende, at selv om vi har budgetteret med en vækst, så er den alligevel kommet bag på os. Med prisfaldet, så betyder en omsætningsvækst på 20 procent, jo langt flere end 20 procent ekstra leverancer. Hvis gennemsnitsprisen på en bærbar næsten er halveret, så betyder det jo, at vi skal sende dobbbelt så mange bærbare, bare for at holde trit med omsætningen. Når vi så samtidig vækster, så stiger antallet af pakker jo endnu mere,« siger direktør Jørn Rosenmeier.

Selv om der nu igen skulle være styr på leveringerne, så regner Rosenmeier dog ikke med at leveringsprocenten når op over 99 procent inden jul.

»Realistisk set når vi op omkring 95 procent, når vi tager højde for de leveringsproblemer, som normalt kommer hos Postdanmark på grund af julen,« siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere