Rosenmeier lancerer avance-program

Så længe muligheden for fortjeneste er så lille, er det svært at overtale forhandlere til at gøre lidt ekstra. Derfor skal avancen op, så det bliver sjovere at sælge. Sådan lyder filosofien bag et nyt tiltag fra Rosenmeier IT Distribution. Programmet lanceres under navnet Avance+.

»Jeg er meget spændt på, om det virker. Men jeg mener, det er et forsøg værd,« fortæller direktør Jørn Rosenmeier.

Ideen bag Avance+ er, at forhandlerne melder sig under fanerne og lover at gøre noget ekstra ud af salget på et fokusprodukt. Rosenmeier garanterer til gengæld, at forhandleren kan tjene en pæn avance på produktet.

»Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre med produkter, hvor vi selv er enedistributør, for der kan vi kontrollere prisen,« erkender Rosenmeier.

Foreløbig har Rosenmeier planlagt avance plus-kampagner for tre produkter. Det er en projektor-kampagne for Philips, en kampagne for Eizo og en kampagne for Netscreen.

»Jeg håber, at vi kan puste gang i lidt gammeldags købmandsskab med denne kampagne. Jeg tror, at de lave avancer har gjort forhandlerne mindre villige til at tage chancer når de går ud og sælger. Det skulle gerne skabe en god forretning for os alle,« siger Rosenmeier.

Mere om sagen i næste udgave af Computer Reseller News, som udkommer i morgen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere