Mamut vil købe Stellar Business Software

Norske Mamut har indgået en intentionsaftale om at købe danske Stellar Business Software af Allerup Edb for 15 millioner kroner. Handlen vil mere end fordoble Mamuts danske omsætning.

Til januar skal bestyrelsen for Allerup Edb, der ejer Stellar Business Software, og Mamut afgøre, om forudsætningerne for Mamuts køb af Stellar er i orden. Hvis aftalen går igennem betyder det at Mamut mere end fordobler sin omsætning på det danske marked.

»Årsagen til at vi køber Stellar er selvfølglig, at vi gerne vil have fat i kundedatabasen. Produkterne er samtidig gode, og vi får en vigtig lokal kompetence og et kendskab til det danske marked, som vi mener er vigtigt for os, for at vi kan tage kampen op mod konkurrenterne i Danmark,« siger Mamuts koncernchef Eilert Hanoa.

Mamut, der i maj måned købte det mindre Frederiksberg-firma Unitix, har i forvejen omkring 1000 kunder på det danske marked. Stellar har en kundedatabase med 10.000 navne. Derfor øger købet Mamuts muligheder på det danske marked betydeligt.

»Det vigtige er, at købet gør Mamut til en stærk spiller på det danske marked,« understreger Eilert Hanoa.

Han fortæller, at planen for Mamut fortsat er at køre en blandet model med direkte salg af små enkeltbrugerlicenser, kombineret med et partnerdrevet salg af de lidt større løsninger med flerbrugerlicenser.

»Hvis en kunde køber en lidt større løsning, så vil de gerne have en lokal forhandeler at støtte sig til. Det er vigtigt for os, at forhandlerne kan yde en merværdi i forhold til vores produkter,« siger Hanoa.

Stellar Business Software har 11 ansatte og forventer en omsætning på ti millioner kroner i 2006 med et driftsresultat på på en million kroner.

Ifølge Eilert Hanoa bliver udviklingen af Stellar ikke stoppet. Det nye Stellar 7 produkt vil fortsat blive tilbudt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere