»Aldi-pc« bejler til kanalen

Med to pc-modeller, to notebook-modeller og et par plasma-skærme som sortiment, åbner tyske Medion endnu en front i PC-krigen. Allerede om en uges tid vil forhandlere kunne sælge Medions b-t-b-serie, en helt ny og smal erhvervslinie, som udelukkende skal leveres gennem kanalen.

Det er den mindre distributør Supply Services, der kommer til at levere Medions erhvervsserie til kanalen. En aftale, som blandt andet er kommet i stand på grund af Supply Services' nye medejer, den tidligere Fujitsu Siemens-direktør Karsten Madsen.

Medion er ellers kendt som den store tyske producent bag de såkaldte »Aldi-pc'er«, som produceres i enorme styktal og derfor kan sælges til meget lave priser. Det koncept vil Medion nu overføre til erhversmarkedet.

Forventningerne til markedet er aggressivt lyder det fra Medions danske direktør, Kim Jensen.

»Vi er i snak med top-ti listen af danske forhandlere, hvor vi har et par stykker der er interesserede. Jeg tror vi får to af de store spillere som vores forhandlere,« siger han.

Han understreger, at han ser Medion som godt klædt på til udfordringen, og har taget hensyn til, at erhvervs-markedet er en helt andet boldgade end privatmarkedet.

»For det første er der tale om en helt anden serie, end dem vi laver til privatmarkedet.Og vi vil også have en helt anden servicestruktur, hvor det vil være muligt at tilkøbe tilkaldeservice helt ned til to timer,« siger Kim Jensen.

Mere om sagen i dagens udgave af Computer Reseller News.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere