Tech Data får papir på Microsoft-distribution

Opdateret. Efter at have været uformel distributør af Microsofts OEM, er Tech Data i Danmark nu blevet officiel distributør.

Tech Data er i øjeblikket Microsofts tredjestørste distributør af selskabes OEM-produkter til forhandlere. Men aftalen har indtil nu været med Tech Datas svenske afdeling.

Nu får den danske del af Tech Data selv lov til at stå for distributionen af OEM-produkterne.

»Hidtil har vi håndteret vores OEM-forretning via Tech Data Sverige, som har kontrakten med Microsoft. Så vi har øvet os og er virkelig parat til opgaven,« siger Carsten Braunschweig.

Han forklarer, at Tech Data er den distributør, der favner bredest med flest computere og servere på lageret og lover, at den nye distributionsaftale vil give synlige resultater for forhandlerne. Fremover vil de i højere grad kunne se frem til træning og aktiv markedsføring fra Tech Datas side.

I en kommentar til aftalen er direktør Ole Mortensen fra distributøren SMG, der også distribuerer Microsofts OEM-produkter mere behersket. Han siger, at nyheden ikke vil betyde så meget for forhandlerne.

»Tech Data har længe ageret i markedet, så det vil ikke betyde så meget,« siger Ole Mortensen, SMG.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere