CA flytter vækstfokus til kanalen

CA flytter deres direkte salgsstyrke til at være accountmanagers, som fastholder nuværende forretning. Væksten skal fremover genereres via kanalen. I Danmark er forvandlingen allerede begyndt.

I et brev til Computer Associates amerikanske kanalpartnere - sendt ud i denne uge - fremgår det, at CA nu har valgt at fokusere deres fremtidige vækst gennem kanalen. Det sker ved at CA nu navngiver de kunder selskabet sælger direkte til i dag, og fastfryser dem som navngivne konti. Nye kunder skal vindes gennem kanalen.

Meldingen til de amerikanske kanalpartnere gælder også i Norden.

»Størstedelen af vores vækst skal fremover komme fra kanalen,« siger Michael Rasmussen, der er nordisk kanalansvarlig for CA.

Han fortæller at den den nye mere kanalvenlige strategi er blevet implementeret her i Norden fra starten af april.

Han understreger, at det ikke betyder, at CA smider de direkte kunder væk, men at salgsstyrken nu refokuseres til at holde fast i den eksisterende forretning, således at CA ikke mister forretning ved at fokusere på vækst gennem kanalen.

»Det kan forklares sådan, at hvis vi har en kunde, som i dag bruger 100 kroner på direkte handel med CA i dag, men har et it-budget på 10.000 kroner. Så beholder vi de 100 kroner, men går gerne med en partner efter de resterende 9.900 kroner,« siger Michael Rasmussen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere