Nu vil Topnordic æde Apple-markedet

Med ansættelsen Officelines (nu humac red.) tidligere koncernchef Per Søgaard vil Topnordic nu gå efter en substantiel del af Apple-markedet.

Apple-veteranen Per Søgaard skal lede Topnordics nye ambitiøse satsning på at erobre Apple-markedet i Danmark. Mål er 50 millioner kroner i omsætning det første år. Søgaard anser det ikke for urealistisk, at Topnordic med tiden kan sætte sig på halvdelen af markedet.

Per Søgaard, der får titel af salgsdirektør er allerede gået i gang med at byggge sit Apple-team op, som han regner med når 10-12 mand i løbet af i år.

»Vi har tegnet en direkte kontrakt med Apple, så vi kan levere direkte fra vores eget lager. Samtidig satser vi på at blive godkendt til at udføre Apple-reparationer, så vi både kan levere kasser og service,« fortæller Peer Søgaard.

Der er tale om at der bliver bygget en helt ny division op i Topnordic, som udelukkende er fokuseret på Apple. I første omgang er det udelukkende et dansk projekt, men Per Søgaard mener da, at hvis tiltaget bliver en succes i Danmark, så vil det være logisk at gøre det samme på Topnordic/Ementors andre markeder.

Selv om Humac, Per Søgaards tidligere arbejdsplads, sandsynligvis bliver hovedkonkurrenten, så regner Per Søgaard også med, at han via Topnordics enorme bredde kan udvide Apple-markedet i Danmark.

»Topnordics styrke er jo netop, at selskabet kommer ovenfra og ned i markedet, mens Apple traditionelt altid er kommet nedefra og op. Jeg ser nogle gode muligheder i, at vi kan sælge Apple ind til funktioner som inhouse-marketing, der traditionelt er Apple-områder, siger Per Søgaard.

Men at Humac får kamp til stregen lægger Søgaard ikke skjul på.

»jeg forventer, at vi ret hurtigt bliver lige så store som Humac,« konstaterer han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere






White paper
Optimering af Source-to-Pay: Identificér oplagte gevinster og skær omkostninger