Hougesen: Danmark slår igen

Norske og svenske forhandlere har i årevis købt danske forhandlere. Med købet af Emetor og Atea slår Topnordic nu igen, mener Topnordic-direktør Claus Hougesen.

Det et dansk firma, der nu kommer ud på toppen af kosolideringen blandt de store nordiske forhandlere. Det slås fast af Topnordic-direktør Claus Hougesen, der er vicekoncerndirektør Topnordic/ementor-koncernen.

Reelt er det nemlig Topnordic, der har købt både Ementor og Atea. Dermed er det danske Topnordic, der er kommet ud på toppen af den nordiske konsolidering, der startede med at danske forhandlere blev solgt til nordmænd og svenskere. Danadata blev solgt til norske Merkantildata (i dag Ementor) og BFC-Data blev solgt til svenske WM-data (i dag Atea).

»I 2000 var vi igennem en krise i Topnordic, hvor vi gik ned i løn og lavede en kæmpe turn-around med en helt ny strategi. Det betyder, at vi i dag har over 70 procent af vores salg over nettet. Det er den forretningsmodel, der nu har sejret. Nu er det for en gangs skyld et dansk firma, der har overtaget svenskere og nordmænd,« siger Claus Hougesen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere