Ecommit-folk bryder ud af Caslon

Tre år efter fusionen med Caslon It, starter tidligere Ecommit-folk op for sig selv - igen. 14 medarbejdere står bag Dynacom i Skanderborg.

Endnu en Apple-forhandler ser dagens lys. Flere af de 14 ansatte i nystartede Dynacom kommer direkte fra Caslon It. Næsten alle kommer fra det gamle Ecommit, der for knapt tre år siden blev indlemmet i Caslon It. Apple er en af grundstenene i den nye forretning.

»Mac bliver nok halvdelen af forretningen. Vi satser også meget på infrastruktur, ligesom vi satser meget på de bløde værdier gennem knosulentydelser,« siger Dynacoms direktør Claus Pedersen.

At Apple bliver en væsentlig del af forretningen er ikke overraskende, når man ser på folkene bag Dynacom. De fleste af de 14 medarbejdere kommer ikke kun fra Ecommit. Mange af dem stammer helt tilbage fra Apple-forhandleren Greenhouse.

»Det er da nogle gutter med mange års erfaring. De fleste har vel mellem 15 og 20 års erfaring i branchen. Så det er en flok modne medarbejdere. Selv om vi ikke er helt gamle. Den yngste er 21 og den ældste er 50,« siger Claus Pedersen

De fleste af medarbejderne fulgte med fra Ecommit til Caslon It for tre år siden, Men det var ikke et sted, hvor de følte sig hjemme.

Det lægger Claus Pedersen, der er direktør for Dynacom, da heller ikke skjul på.

»Jeg synes, der var værdier som gik tabt i forhold til Caslon. Os fra Ecommit følte vi kom med et momentum, der blev trampet i jorden på det tidspunkt. Det har været lidt omtumlet i Caslon,« siger han.

I modsætning til ecommit-dagene, så er tingene gjort lidt anderledes hos Dynacom. Denne gang er medarbejderne ikke medejere. Og selv om Finn Damgaard, der i sin tid var direktør i Ecommit, og efterfølgende blev en del af Caslons ledelse også er med i Dynacom, så er hans rolle denne gang kun sælger.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere