Krav om lavere pris på prisagenterne

Med ankomsten af Dinpris til Danmark øges prisagenternes kamp om kunderne. Nu skal prisen for at være tilmeldt sættes ned, siger onlineformand.

Eskild Jensen, formand for Foreningen af Online IT Forhandlere, FOIF vil nu have sine medlemmer til at presse edbpriser.dk, så forhandlerene skal betale mindre for at være registreret på deres prisagent. Han syntes, at edbpriser selv skal opleve, hvordan det er at være presset på prisen.

»Vores medlemmer er underlagt et prispres hver dag, når de sælger på edbpriser.dk. Mine medlemmer bør undersøge, om prisen for at være på edbpriser.dk kan blive sat ned,« siger Eskild Jensen, FOIF.

Med norske Dinpris' entre er der ved at blive trangt på det danske marked. Foruden edbpriser.dk, der tilbyder it-produkter, er Dinpris og Kelkoo kommet til med brede prisagenter, der sælger alt mellem himmel og jord i et virtuelt storcenter.

Eskild Jensen fra FOIF glæder sig over, at der nu kommer mere konkurrence til edbpriser.dk. De har hidtil domineret markedet, siger han.

»Alle kender edbpriser.dk, der har en stærk position,« siger Eskild Jensen.

Han fortæller, at de fleste onlinebutikker, der handler med it, får deres kunder fra edbpriser - i modsætning til Kelkoo. Han regner med, at edbpriser.dk forsat vil have en god stilling på det danske marked, især for it-entusiaster, der er meget interesseret i it.

I øjeblikket betaler butikkerne 420 kr. hver måned for at være tilmeldt edbpriser.dk samt 0-25 øre pr. tilmeldt vare pr. dag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere