Forhandler-ok til ny C5

Addvision og Bredana er stolte og føler medejerskab af den nye version af C5 fra Microsoft.

2010-versionen af økonomisystemet C5 har i hvert fald to tilfredse forhandlere. Det er Bredana Systemudvikling og Addvision, der begge har medvirket til udviklingen af den nye version. Og de føler sig hørt.

Gorm Erich Jensen, der er partner hos Addvision mener, at Microsoft har lagt rigtig fokus i den nye C5-version.

»Jeg synes, at Microsoft har lyttet rigtig meget til, hvad vi har sagt,« siger han.

Han sekunderes af Bo Winther fra Bredana Systemudvikling.

»Vi oplever, at vi har fået et footprint. Microsoft har lyttet godt,« siger han og peger på, at C5 2010 giver bedre og nye muligheder i markedet både for ham selv og andre C5-partnere.

»C5 2010 har et andet perspektiv, som gør, at vi kan komme videre vores vertikale løsninger. Det især den bedre integration med resten af Windows-verdenen,« siger Bo Winther.

Både Bo Winther og Gorm Erich Jensen er også tilfredse med den 80-20-filosofi, som C5’s chefudvikler Ole Kyhl Pedersen bekender sig til. Hvor 80 procent af funktionaliteterne skal være standard i C5, mens resten er tilpasninger, som partnerne skal lave.


Vertikale løsninger
»Tidligere har vi selv lavet et modul, som integrer Office ind i C5, men det er nu kommet som standard i 2010-versionen. Det synes jeg er fint, for så kan vi koncentrere os mere om vores vertikalløsninger,« siger Gorm Erich Jensen fra Addvision, der ligesom Bo Winther er meget begejstret for den nye funktion, der gør det muligt at sende elektroniske fakturaer.

»Vi har virksomheder, der handler med det offentlige. Det har tidligere kostet en del udvikling.

Nu er det standard og de kan også begynde at udveksle elektroniske fakturaer med andre samarbejdspartnere,« siger Gorm Erich Jensen.

Ud over de nye funktioner i C5, er noget af det, partnerne lægger vægt på, at der er en klar arbejdsdeling mellem partnerne og Microsoft.

For selv om Microsoft udvikler software-as-a-service funktioner til C5, så er det stadig en udvikling, der skal drives af partnerne.

»Microsoft er meget bevidst om, at de ikke kender de enkle kunder. Det er os, der har den ekspertise. Nu får vi så muligheden for at lave vertikalløsninger, som kunderne kan leje. Det giver os muligheder for at nå ud til nye kunder. Det ser jeg store perspektiver i,« slutter Bo Winther fra Bredana Systemudvikling.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere