Ingram vil fyre 550 i USA

Ingram Micro vil outsource store dele af sin organisation - heriblandt kundeservice - til Asien og som konsekvens fyre 550 medarbejdere i Nordamerika. Det skriver amerikanske CRN.

Der er allerede forhandlinger i gang med to store asiatiske outsourcing-firmaer. Den endelige operatør bliver valgt inden månedens udgang, oplsyser Ingram Micro.

»Vi ved det er en svær beslutning. Men vi skal forøge vores værdi for aktionærernes, leverandørernes og kundernes skyld. Når vi kommer ud på den anden side af denne omlægning vil vi få en mere fleksibel struktur,« siger Keith Bradley, chef for Ingram Micro i USA, til amerikanske CRN.

Outsorucingen vil give Ingram micro en mere omkostningseffektiv organisation med en beregnet besparelse på 57 millioner kroner i år, og 150 millioner kroner årligt herefter.

Omorganisering forventes at være fuldført inden årets udgang og vil have tjent sig selv ind inden der er gået 18 måneder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere