Apple indfører certificering

Apple Danmark lancerer nu et standardiseret Unix/Mac OS X-certificeringsprogram, skriver Mediamac. Hensigten er at give kunder en grundig uddannelse i Apples Unix-teknologier samt at give værktøjer til sammenkobling af disse teknologier med en eksisterende multiplatform-installationer.

Apple har valgt Superusers som Apple Authorized Training Center (AATC) i Danmark.

Som årsag til valget angives, at Supersers altid har haft fokus på Unix, og at Brian Eberhardt, der står i spidsten for Superusers var den måske første dansker, der satte sig bag et Unix-operativsystem - i 1978 på DTU. I 1984 stiftede han firmaet Superusers, der i dag har 50 ansatte og underviser systemadministratorer og udviklere i Unix, Linux, Novell Netware og i Microsofts teknologier - samt nu også Mac OS X, skriver Mediamac.

»Det er første gang siden 90'erne, at Apple gør noget sådant. Det er en international certificeringsmodel, hvilket vil sige, at det er de samme standarder overalt i Europa og USA. Uddannelsen taget her i Danmark har altså samme vægtning overalt i verden,« siger Thorkild Ipsen, ApplerServices ifølge Mediamac.

Der vil blive tale om sammenlagt fem forskellige kurser, der alle har fokus på Mac OS X og Unix, og som har en varighed på tre til fem dage hver. Disse kurser vil kunne sammensættes til to forskellige Apple-certificeringer. Apple Certified Technical Coordinator (ACTC) henvender sig til supportere i IT-afdelinger, som skal kunne supportere Mac OS X samt står for den daglige administration af Mac OS X Server. Apple Certified system Administrator (ACSA) henvender til specielt til professionelle high-end systemadministratorer og systemingeniører, som styrer og administrerer mellemstore og store netværk af Mac-systemer i et komplekst multiplatformmiljø.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere