Orkede ikke at køre RB-Data videre

Falsterforhandler smed håndkædet i ringen efter fem år som selvstændig. Er nu ude af banchen.

Nykøbing Falsterforhandleren RB-Data lukkede 1. juli. RB-Data blev åbnet for næsten fem år siden af Tue Blaxekjær og Søren Rasmussen.

Ifølge Tue Blaxekjær lukkede butikken stille og roligt 1. juli i år. Kreditorne var betalt og et lager af returvarer for i alt 15.000 blev afhændet til forskellige parter. Ellers var der ikke aktiver af værdi, siger Tue Blaxekjær. De to ejere orkede end ikke at forsøge at sælge virksomheden, som han anslår vil være 50-100.000 kroner værd, hvis der kommer en køber.

»Jeg gider ikke spilde tid på at sælge butikken. Men en interesseret køber må gerne henvende sig, « siger han.

Da butikken var på toppen, var der fire og en halv ansatte foruden de to ejere. Heraf var der to kørende teknikere, der servicerede kundernes it-installationer i Nykøbing Falster og omegn. Nu har Tue Blaxekjær forladt it-branchen og er flyttet til København, mens Søren Rasmussen stadig arbejder professionelt med it. For Tues Blaxekjærs vedkommende er det en lettelse at kunne slippe ejeransvaret.

»I stedet for at være selvstændig og styre det hele selv, er det lettere at være lønmodtager,« siger han om sit nye arbejdsliv.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere