Datacomfort garderer C5 med Visma

Microsoft Guld-partneren Datacomfort fra Nordsjælland har valgt at supplere C5-forretningen med det konkurrerende produkt Visma Business. Det er nemmere at få .net-udviklere end C5-udviklere, lyder en del af begrundelsen.

Græsted-baserede Datacomfort har valgt at blive Visma Business Partner, som supplement til selskabets C5-forretning.

»Med Visma Business får vi et produkt, som kan gå ind og supplere vores Microsoft-løsninger.Vi vil stadig anbefale Microsoft. For det er stadig på Microsoft vi er stærkest,« siger direktør Christian Birkmann fra Datacomfort.

Birkmann er godt klar over at det kan virke lidt kontroversielt, at Datacomfort nu tager Visma ind.

»Vi er klar over, at vi er den første første gold certified partner, som kigger på konkurrenten,« indrømmer Christian Birkmann.

Han mener dog, at det er nødvendigt at have et alternativ til C5 af flere årsager.

»Det handler også om, at det er svært at få folk, der kan programmere i C5. Vi kan nemmere rekruttere folk, som kan programmere .net og dermed Visma Business. Det kommer vi også til at sige til vores kunder. At vi kan lave løsningen både i C5 og i Visma. Men at vi kan lave den hurtigere i Visma, fordi her har vi større kapacitet,« siger Christian Birkmann.

Birkmann fortæller, at når Datacomfort har valgt, at satse på Visma i stedet for at tage Navision ind som alternativ til C5 så skyldes det også ønsket om, at tilbyde et reelt alternativ til Microsoft.

»Årsagen til, at vi ikke tager Microsoft NAV ind, er at NAV ligner C5 for meget. Det vil sige, at kernen er gammel. Men Visma derimod har kerne, der er under fire år gammel og derfor lettere at rette til,« siger Birkmann.

Det handler også om, at Datacomfort hellere vil kunne tilbyde den bedste løsning til kunderne. Birkmann mener nemlig at Visma har styrker på nogle andre områder end Microsoft.

»Vi har den filosofi, at vi hellere vil tjene tiprocent mindre og så beholde en glad kunde. Det er primært for at kunne tilfredsstille kunderne, at vi nu tager Visma ind,« slutter Christian Birkmann.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere