GNT køber SMG - men ikke i Danmark

Den finskejede distributør GNT har efter lange forhandlinger købt SMG-selskaberne i Norge, Sverige og Finland. SMG i Danmark indgår ikke i handelen.

Med købet af SMG i Norge, Sverige og Finland får GNT en omsætning på over 11 milliarder kroner og og overhaler dermed Scribona som den største it-distributør i Norden.

Den danske forretning er ikke med i handlen. Heller ikke Supplies Team i Norge og Sverige er med i salget til GNT.

SMG Danmark bliver efter handelen flyttet op under SMGs holding-selskab.
Herefter kommer der til at foregår en rekonstruktion af selskabet, som vil sikre at SMG i Danmark går i plus næste år

»Jeg er sikker på, at vi med denne nye struktur har skabt et fundament, der sikrer yderligere fremgang for SMG næste år. Dette er en stor lettelse - ikke blot for mig, men også for den danske organisation«, siger Ole Mortensen, der er direktør for SMG i Danmark.

Ole Mortensen lægger ikke skjul på, at de langtrukne og komplicerede forhandlinger mellem GNT og SMG har påvirket organisationen, selskabets kunder og leverandører.

»Det føles derfor skønt at have en afklaring i hus. Køberen GNT er en stærk aktør på markedet og får nu en unik markedsposition. Nu træder vi lige et skridt ned af podiet i forhold til de andre SMG-selskaber og fokuserer på at få orden i vores forretning,« siger Ole Mortensen til CRN

Læs mere på www.crn.dk, hvor vi følger sagen tæt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere