It-kendiser sprøjter millioner i Lyngby Boldklub

De to fodboldfans Torben Røsler og Thomas Olsen har begge tjent formuer på det grå it-marked. Nu skyder de millioner i den nedrykningstruede superligaklub Lyngby.

De har begge en fortid som klub-ejere og nu bliver de det igen. Tidligere storaktionær i Brøndby og tidligere ejer af B93 Thomas Olsen har nu overtaget halvdelen af Lyngby Boldklub, der - endnu - er repræsenteret i den danske superliga. Det skriver Berlingske Tidende i dag. De to herrer holder dog selv lav profil.

"Jeg har absolut ingen kommentarer og kan hverken be- eller afkræfte dine oplysninger," siger Toben Røsler til Berlingskes journalist.

Avisen mener dog at vide, at de to it-millionærer hver kommer til at eje 25 procent af den nedrykningstruede superligaklub.

Lyngby skulle have superligaens laveste budget, men det kommer der ifølge Berlingske Tidende til at blive lavet om på med det nye ejerskab.

Thomas Olen var i sin tid medejer af Danmarks største it-brokerforretning, Bluecom, der omsatte for mange hundrede millioner kroner it-udstyr på det grå marked. Torben Røsler er forsat ejer af det tilsvarende brokerfirma, Røsler Distribution, der med lukrative handler med special-udstyr udenom de autoriserede kanaler har gjort sin ejer til mangemillionær.

Lyngby Boldklub har inviteret til pressemøde i dag. I indbydelsen hedder det, at man vil informere om stiftelsen af det professionelle selskab "Lyngby Boldklub A/S" samt præsentere to nye medejere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere