FortConsult får salgsdirektør fra IBM

Sikkerhedsvirksomheden FortConsult har hentet selskabets ny salgsdirektør, Kim Schlyter, fra IBM. Dermed får selskabet tilført erfaring i at sælge sikkerhedsløsninger på direktionsniveau, og samtidig frigjort stifter Ulf Munkedal til at tage sig af forretningsudvikling.

»Jeg er meget glad for, at vi har fået Kim ombord. Han er vant til at sælge til de store danske virksomheder, som ligger i vores målgruppe,« Ulf Munkedal, der er administrerende direktør for FortConsult.

Han lægger vægt på, at Kim Schlyter har en bred erfaring fra IBM, hvor han har været primus motor i etableringen af løsningen DMsave underDMDdata. Derfor har han den rigtige profil til at være med at til at sikre en fortsat vækst hos FortConsult.

»Det er ikke svært at finde sælgere. Der findes mange der kan sælge hvad som helst gennem telefonen. Men det er svært at få sikkerhedssælgere, der kan gå op på direktionsgangen, hvor vores løsninger skal sælges,« siger Munkedal.

Ansættelsen af Kim Schlyter betyder også, at Ulf Munkedal selv får mere tid til at koncentrere sig om forretningsudvikling




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere