Bo Larsen vil have Intermec ud i kanalen

Svensk producent af RFID-teknologi, Intermec, vil ud til forhandlere og distributører. Den tidligere administrerende direktør fra Wireless Information er blevet ansat som salgschef med ansvar for at opbygge en salgskanal.

Det direkte salg er ikke nok for den danske del af Intermec. En ny salgschef, Bo Larsen, er blevet ansat med besked på at opbygge et net af forhandlere og distributører. De skal fremover sælge den svenske virksomheds systemer til automatisk dataindsamling blandt andet med hjælpe af RFID-chips.

For små to år siden blev enkelte forhandlere som Rosenmeier autoriserede til at sælge produkterne i Danmark. Men nu skal andelen af det indirekte salg øges. Salgschefen Bo Larsen skriver til CRN, at »vi vil gå efter at få så meget som muligt igennem kanalen om det så bliver 70 eller 100 procent vides ikke.«

Bo Larsen forlod jobbet som administrerende direktør i Wireless Information, da Norriq i starten af juni måned købte Wireless Information. Præcis tre måneder senere sætter han sig nu til rette som salgschef i Intermec. De ti ansatte i den danske del af Intermec flytter sidst på året til nye lokaler i Allerød. Før Wireless Information var Bo Larsen hos Zebra Technologies.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere