Artikel top billede

MICROSOFT WPC 2010:: Ballmer: Cloud er ikke farligt

Microsofts topchef Steve Ballmer presser på for at få partnere til at gå med på softwarekoncernens satsning på cloud-teknologi.

WASHINGTON DC. Microsofts satsning på cloud-løsninger til både forbrugere og erhvervskunder vil tvinge partnere og forhandlere til at transformere deres forretning radikalt. Men de nye tider åbner samtidig for masser af nye forretningsmuligheder for forhandlerne. Sådan lød budskabet fra en stribe af Microsofts topchefer på førstedagen af årets Worldwide Partner Conference (WPC).

I en keynote lagde softwaregigantens øverste chef Steve Ballmer stor vægt på, at de cloudbaserede teknologier både skaber værdi for kunderne og nye »muligheder« for de 640.000 partner, som i dag leverer Microsofts produkter til kunderne. Men han påpegede samtidig, at skiftet til cloud stiller krav til partnerne om nye forretningsmodeller

»Vi står foran et historisk teknologisk skifte, og ligesom ved tidligere omstillinger vil Microsoft hjælpe sine partnere med at realiserede deres muligheder,« sagde Steve Ballmer blandt andet.

Ifølge Microsoft er det kundernes øgede krav om adgang til både data, standardsoftware og specialudviklede applikationer, der er drivkraften til den massive satsning på cloudbaserede teknologi. Gamle kendinge som Windows, Office, Sharepoint og SQL vil i fremtiden blive kastet på markedet i rene cloud-versioner, som kunderne får adgang til på linie med vand i hanen og strøm i væggen.

»Gør vi det her sammen er vi langt foran, og sammen kan vi vinde. Bevægelsen mod cloud er et skræmmende skridt for partnerne, som har fået mange til at sige: »Det gør I bare ikke«! Men hvis du ikke vil flytte til cloud, er vores selskab ikke noget for dig,« sagde Steve Ballmer henvendt til de omkring 10.000 partnere som deltager i WPC.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere