SuperOffice søger tunge partnere

Det direkte salg skal gradvist skrinlægges - gulerødder skal lokke partnere ind i folden hos den norske CRM-spiller SuperOffice.

Som det er lige nu ligger SuperOffice ikke til at vinde nogle priser for at være dedikerede til kanalen. Kun fem procent af firmaets licenssalg går i øjeblikket gennem parterner.

Men det skal ændres nu proklamerer den danske direktør Jan Lomholdt og hans nyhyrede kanalchef Torsten Bielefeldt Schlägelberger.

»Vi har nået det punkt, hvor vi ikke kan vokse mere organisk ved at sælge direkte. Den salgsmodel er ikke længere den rigtige. Derfor skal en langt større andel af vores licenssalg ske gennem partnere. Målet er, at vi i år når op på at 20 procent af vores salg går gennem kanalpartnere. I 2007 skal vi op på 50 procent,« siger Jan Lomholdt.

Derfor har SuperOffice lavet et helt nyt partnerprogram, der sigter på at gøre det lukrativt for forhandlere at blive partner med SuperOffice. Det er skræddersyet til at tilføje partnerne de ressurser de behøver, for at sælge og supportere SuperOffice-løsninger.

»Vores partnerprogram betyder at vi bliver selektive i vores valg af partnere. Det bliver et omsætningskrav. Vi skal være sikre på, at at partnere forpligter sig i forhold til os .Vi skal have de rigtige partnere,« siger Torsten Bielefeldt Schlägelberger, der er kanalchef for SuperOffice i Danmark.

Læs mere om SuperOffice planerne i det trykte blad, der er på gaden nu




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere