Europas teleselskaber afgiver milliardordrer

På tirsdagens pressemøde på CeBIT-messen præsenterede telegiganten Lucent Technologies europæiske ordrer for halvanden milliard kroner. Lucent skal blandt andet koble lokalnetværk sammen med fiberoptiske netværk.

Den amerikanske teleproducent Lucent Technologies præsenterede stolt en række nye, store ordrer fra de europæiske teleselskaber på et pressemøde i forbindelse med CeBIT-messen tirsdag.

Ordrerne, der kommer fra ni europæiske teleselskaber og netudbydere, har en samlet værdi af knap halvanden milliard kroner, oplyste Lucent uden at gå nærmere i detaljer om det økonomiske.

Lucent skal blandt andet hjælpe Deutsche Telekom og British Telecoms hollandske selskab, BT Netherlands, med at forbinde en række lokalnetværk (LAN) med deres egne optiske netværk uden brug af særlige WAN-routere (wide area network).

Løsningen tillader transmissionshastigheder på op til 100 megabit per sekund.

De to teleselskaber vil tilbyde teknologien til store erhvervskunder, og det er netop dem, der er i fokus for kriseramte Lucent, der efter massive nedskæringer nærmest er en skygge af, hvad selskabet var for få år tilbage.

- I dag er udbyderne på udkig efter løsninger, der gør dem i stand til at styre deres netværk mere effektivt og på en måde, så de kan tilbyde nye tjenester til deres kunder, ikke mindst erhvervskunderne, sagde Lucents topchef, Patricia Russo, på pressemødet.

Foruden de nye ordrer fortalte Lucent også om 10 nye forretningspartnere i Europa, der skal sælge og implementere Lucents produkter hos de europæiske kunder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere