Conzern vil holde væksten i tømme

Egenkapitalen er blevet polstret, og væksten skal fremover holdes i tømmer hos det købehavnske C5-hus Conzern, lyder det fra direktør Danny Fogel

En halv million kroner før skat. Det tjente det københavnske C5-hus Conzern i det seneste regnskabsår.

Direktør Danny Fogel lægger ikke skjul på, at han er glad for resultatet.

»Det er et rigtig fint resultat. Det er ganske tilfredsstillende, at vi vokser så meget, og samtidig tjener penge,« Danny Fogel.

Han indrømmer dog samtidig, at Conzern nu har nået et niveau, hvor selskabet skal til at have mere styr på væksten.

»Det har været vigtigt at nå et niveau - en kritisk masse - hvor vi har leverandørernes opmærksomhed. Nu er vi ved at være på det niveau. Derfor skal væksten også være lidt mere kontrolleret fremover. Nu vil vi klart koncentrere os om bundlinien,« siger Danny Fogel.

Conzern har i dag 24 medarbejdere. Selskabet har haft en stor vækst gennem de seneste par år, og har nu afdelinger seks steder i Danmark.

Selskabet vil ikke oplyse omsætningen, men fortæller at omsætningen er steget med 13 procent i forhold til forrige regnskabsår. Det vel og mærke på et regnskabsår, der kun har været på 10 måneder som følge af en omlægning af regnskabsåret.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere