Salgsdirektør køber direktør ud af Cess-dk

Direktør Jens B. Kristensen forlader den nordjyske distributør og producent af kabler og fiberoptisk udstyr Cess-dk. Hans job overtages Nikolaj Johansen, der samtidig køber Jens B. Krisenten ud af virksomheden.

Den sidste af de oprindelige stiftere har forladt den nordjyske distributør Cess-dk. Fra 1. februar har den hidtidige salgsdirektør Nikolaj Johansen overtaget posten som direktør for Cess-dk. Samtidig har Nikolaj Johansen købt den hidtidige direktør Jens B. Kristensen ud af firmaet.
»Set fra vores synsvinkel, så er der ikke meget dramatik over skiftet. Det er ikke noget, der er kommet over en formiddag. Det var en beslutning, der måtte komme før eller siden, når vi ikke var enige om strategien fremover,« siger Nikolaj Johansen.

Ifølge Nikolaj Johansen vil han nu fokusere mere på core business og vækst.

»Vi skal trimme vores organisation og tilpasse den til vores vækst. Der bliver ikke så meget plads til blød ledelse i den proces,« siger Nikolaj Johansen.

Nikolaj Johansen indrømmer at 2008 ikke blevet helt så godt år, som man havde forventet.

»Men vi kommer ud med sorte tal på bundlinien. Vi har samtidig haft en rigtig god vækst. Det er den vi skal foksuere nu,« siger han.

Cess-dk har i dag en forretning, der er ligelig delt mellem distribution og salg af egne produkter. Gennem egen virksomhed i Kina producerer Cess-dk kabler og fiberoptisk udstyr. I begge forrenginer sker en stor del af salget gennem et forhandlernetværk.

»Vi arbejder på at bygge et godt netværk op på salg af vores egne produkter. Når der kommer gang i det , vil der blive mere plads til, at vi kan gå ud på ekportmarkedet også,« siger Nikolaj Johansen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere