Dansk discount-CRM

Den lille softwaredistributør MikroGraf fra Århus er på vej med et Java-baseret CRM-system, som skal udlejes for 1500 kroner om året. De store systemer egner sig ikke til danske virksomheder, mener selskabet.

Et lille dansk selskab er på vej ud i en satsning på et af de mest udskældte områder inden for IT-branchen netop nu, systemer til kundestyring (CRM)

John Stærk Hansen, stifter og hovedejer af softwaredistributøren MikroGraf fra Århus, er ved at have udviklet et Java-baseret CRM-system.

Det sker sammen med en amerikansk partner, som han ikke vil ud med navnet på.

John Stærk Hansen vil til gengæld gerne fortælle om strategien med det nye system. Det skal udlejes til kunderne for 1.500 kroner per bruger om året.

- 95 procent af de danske virksomheder er ganske små. De har ikke råd til de store og avancerede CRM-systemer. De ender med at koste så meget, at kun økonomimedarbejderen får en licens, forklarer John Stærk Hansen.

Ved at vælge MikroGrafs discountsystem må kunderne give køb på den tætte integration med deres økonomisystem. Skal der integreres, kræver det konsulentbistand, som kommer oven i standardprisen.

John Stærk Hansen har i forvejen en del partnere, som sælger den software, MikroGraf distribuerer, derimellem FirstClass, som blandt andet skolernes Sektornet benytter. Men der er brug for en ny salgsorganisation, hvis CRM-systemet skal blive en succes.

Derfor har John Stærk Hansen solgt 40 procent af sine aktier i MikroGraf til John K. Olesen. Han kommer til fra en stilling som salgsdirektør i Supply Services. John K. Olesen skal netop styrke MikroGrafs salgsorganisation.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere