Danske iPad-pilgrimme valfarter til Tyskland

Fra i dag kan iPad købes i flere europæiske lande. Allerede i nat kørte danske fans afsted til Hamborg.

Den 3. april blev iPad lanceret i USA og siden da har et ukendt antal danskere – måske flere tusinde – fået fat i en af de nye tavlecomputere enten ved at bestille den fra USA eller ved selv at tage turen over Atlanten. Flere firmaer har også ageret mellemmænd og kasseret en saftig overpris for at hente iPad hjem fra USA.

Men fra i dag er det slut. Nu behøver danskerne ikke rejse længere end til Tyskland eller Storbritannien for at få fat i en iPad. Den store europæiske lancering i morgen bringer med ét slag iPad'en meget tættere på Danmark, selvom den fortsat ikke kan købes officielt i danske butikker.

Ved lanceringen i USA var der lange køer foran butikkerne, og flere steder var der hurtigt udsolgt af de mest eftertragtede modeller. Der har også på forhånd været stor interesse omkring den europæiske lancering i morgen og Apple har modtaget så mange forhåndsbestillinger online, at kunderne måske skal vente tre-fire uger på at modtage deres iPad.

Så er det hurtigere at hente sin iPad i butikken og der bliver med garanti kø foran Apples butikker i morgen tidlig. Det er allerede sikkert, at der også vil være danskere at finde i køerne.

En af dem er Kenneth WedMore Lund, som drager til Hamborg i nat sammen med en hel gruppe af danske iPad-fans. De forventer at ligge i kø natten igennem for at være klar, når butikken i Hamborg åbner sine døre i morgen tidlig,

“Min kone og jeg har allerede en iPad hver nu, som jeg har købt i USA men jeg kører til Tyskland i nat igen. Det kan godt være det er ude på et overdrev, men det bliver jo også en oplevelse i sig selv,” siger han.

Der er stadig ingen officiel dato for den danske lancering af iPad, men det skulle være sikkert, at Danmark heller ikke er med i den næste lanceringsrunde i juli.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere