Tirsdagens aviser om IT

Navision-forhandlere i vækst. Stadig IT-problemer i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. MobilCom vil af med UMTS-licens.

Navision-forhandlere i vækst

Det er ikke alle danske forhandlere af Navision-software, som er i økonomiske problemer og må fyre. Mellem de positive historier kan nævnes Munk IT i Odense og Logos Consult i Vejle. Munk IT har hyret 13 nye medarbejdere i januar og lover flere nyansættelser i februar. Et netop afsluttet halvårsregnskab viser et overskud på fire millioner kroner, mere end i hele sidste regnskabsår. Omsætningen er gået 20 procent frem. Logos Consult bankede sin bruttoavance i vejret fra 8,3 til 9,7 millioner kroner sidste år og forventer et overskud på en million kroner. (Børsen)

Stadig IT-problemer i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

Det trækker ud med en løsning af de problemer, som Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har med sin internettjeneste Publi-Com. På Publi-Com kan omkring 7.000 kunder hente oplysninger om alle danske virksomheder, men systemet lider af overbelastning. Mandag var det nede i lange perioder, selv om styrelsen havde stillet en løsning i sidste uge i udsigt. Men kontorchef Mette Jørgensen tør ikke love, at systemet kommer i luften i dag, tirsdag. (Erhvervsbladet)

MobilCom vil af med UMTS-licens

Det tyske teleselskab MobilCom forsøger at sælge sin UMTS-licens, fordi det ikke har penge til at opbygge et nyt mobilnet for. Kommer der ingen køber, kan MobilCom blive tvunget til at stoppe 3G-aktiviteterne, erkender bestyrelsesformand Thorsten Grenz. France Telecom, der ejer 28,5 procent af selskabet, har smækket pengekassen i og vil ikke længere finansiere MobilCom. (Jyllands-Posten)




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Serverdrift-specialist til Team Planning Tools

Hiper A/S

IT-systemudvikler

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

UI-designer med flair for apps

RISMA Systems A/S

Senior PHP-udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere