Topnordic-satsning på Service

Topnordic vil både have salget og servicen på de store producenter. Det er en ny aftale med Samsung udtryk for.

Med en omsætning på 550 millioner kroner vil Topnordic nu booste Ementors gamle serviceforretning. En netop indgået aftale med Samsung om at bliver servicepartner er et led i den plan.

»Vi har generelt høje vækstmål med vores serviceforretning. Der vil også komme flere afttaler efter Samsung-aftalen. Oplagt er vores nye Apple-satsning, hvor vi også saster på at blive certificeret på services,« siger Peter Trans, direktør i Topnordic.

Peter Trans fortæller, at for Topnoridic handler det om , at kunne til byde kunderne det hele. Derfor satser selskabet også på at få serviceaftaler med de producenter, der fylder mest i Topnordics salg.

»Vi er allerede i tætte partnerskaber med mange af dem. Det er både godt overfor producenterne, men også overfor kunderne, at vi kan sige, at vi dækker det hele,« siger Peter Trans.

I dag har Topnordic en bred dækning på producenter som IBM, HP og Lenovo.

Samtidig ser Peter Trans også gode muligheder i at satse på det segment, han kalder desktop-service.

»Service på klienterne ligger et stykke nede i værdikæden. Men der er en kraftig efterspørgesel efter den. Derfor ser vi det som en konkurrenceparameter. Når vi nu har 250 mand i bilerne hver dag, så er det naturligt, at de også leverer desktopservice,« siger Peter Trans.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere