Ny HP-boss udelukker ikke udskilning af print og pc-forretning

HPs nye topboss, Mark Hurd vil ikke udelukke, at dele virksomheden vil blive frasolgt eller udskilt. Det sagde han onsdag vi et telefonmøde med analytikere.

Mark Hurd fortalte de amerikanske aktieanalytikere, at der ikke var tilknyttet nogle betingelser til ham i forbindelse med hans ansættelse i det nye job som topboss for HP, som skulle forhindre ham i at udskille pc- og printdivisionen fra hp, som mange amerikanske analytikere længe har efterspurgt. Samtidig sagde Mark Hurd dog, at det ikke er det første han vil gøre, skriver amerikanske CRN.

I stedet lagde den nye HP-chef vægt på, at han vil fokusere på at HP får størst mulig værdi for selskabets aktionærer. I første omgang er hans topprioritet at mødes med HPs ansatte og kunder, så han kan få en bedre forståelse af HP som virksomhed.


Mark Hurd kommer fra en stilling som topchef for NCR, hvis forretningsområde er computerbaserede kasseterminaler, de såkaldte POS-systemer, og pengeautomater. Til Forskel fra HP, så er en stor del af NCRs salg direkte salg. Det er dog ikke ensbetydende med, at Mark Hurd mener det direkte salg er vejen frem for HP.

»Det ville være forkert af mig, at tage den formale jeg brugte i NCR og prøve at bruge den i HP, og tro at alt så kommer til at fungere perfekt,« sagde Hurd til analytikerne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere