Proshop og Happii flytter:: Nyt onlineforhandlercentrum i det sydlige Århus

Et ejendomsmæglerskilt er sat op i vinduet i Proshops lokaler i det vestlige Århus. Til marts flytter onlineforhandleren nemlig sammen med søsterselskaberne SHG og Happii i det sydelige Århus. Lige overfor konkurrenten Dustin.

 

Michael Drewsens vej i det sydlige Århus er ved at forvandle sig til et dansk onlineforhandlercentrum. Når Proshop og Happii til marts rykker pælene op og flytter sammen med SHG i forhandleren Caslons gamle lokaler, kommer fire af Danmarks største onlinebutikker til at ligge lige overfor hinanden. Lige overfor bor nemlig onlineforhandleren Dustin, der tidligere hed Computerstore.

 

»Det er jo en positiv nyhed i de her finanskrisetider. Vi flytter fordi vi vokser og har brug for mere plads,« siger Proshop-direktør Poul Thyregod.

 

Med flytningen opnår Proshop at samle de tre århusianske onlinebutikker Proshop, Happii og SHG under samme tag. Lageret kommer fortsat til at ligge lidt længere nede af samme vej.

 

»Faktisk er det en midlertidig løsning, at vi flytter nu. Men vi havde brug for pladsen. Vi ejer grunden ved siden af SHG, og der overvejer vi at bygge, men det kunne vi ikke vente på nu,« siger Poul Thyregod.

 

Den fjerde onlineforhandler under Proshops hat, PRC data, bliver i Viborg og vil ikke blive berørt af flytningen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere