TDC lukker Emønt 1. februar

Om knap tre uger er det slut med mikrobetalingssystemet Emønt. TDC donerer brugernes restsaldi til Børns Vilkår.

Den 1. februar er det slut med at betale med Emønt - TDC's første bud på et mikrobetalingssystem herhjemme.

Systemet afløses af CoinClick, der gik i luften sidste sommer, og som både har TDC og en række banker i ryggen.

TDC har for længst varslet lukningen over for de sidste Emønt-brugere, der ifølge selskabet kun udgør nogle få hundrede.

Brugerne opfordres til at bruge deres sidste Emønter, inden måneden er omme. Ellers koster det 25 kroner at overføre resterne til eksempelvis en bankkonto.

Levn fra Big Brother

- Men det er kun peanuts, der er tilbage på kontiene, og de penge, der bliver til overs, giver vi til Børns Vilkår, siger onlinechef Per Rasmussen, TDC Privat.

Hvorfor ikke bare overføre pengene til en ny konto på CoinClick, så brugerne har noget at starte med der?

- Vi har ikke den tekniske løsning klar til at overføre pengene. Alt kan selvfølgelig lade sig gøre, men vi har evalueret os frem til, at når der er så få brugere tilbage, så kan det ikke betale sig med sådan en løsning, siger Per Rasmussen.

Emønt havde sin storhedstid i efteråret 2001, hvor mindst 2.500 brugere ifølge Computerworld Onlines oplysninger satte penge ind på en Emønt-konto.

Pengene skulle de bruge for at se videoklip fra TvDanmarks Big Brother-udsendelser.

Siden har brugerne kunnet købe ringetoner og anden underholdning til mobiltelefonen på TDC's portal, Opasia, der i dag blot hedder TDC Online.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere