Scribonadirektør takker af

Rationaliseringen i Scribona koster nu produktionsdirektør Poul Skræddergaard jobbet

En veteran forlader Scribona. Poul Skræddergaard er stoppet i stillingen som direktør hos Scribona. Hans direktørjob er afskaffet, og han forlader selskabet i løbet af et par måneder. Efter 21 års ansættelse. Først i Trend, som siden blev integreret først i PC LAN og siden i Scribona.

»Det er den logiske konsekvens af, at produktionsdirektørstillingen er nedlagt. Så nu slår vi knude på, og så takker jeg af over et stykke tid,« siger Poul Skræddergaard.

Skræddergaard fortæller, at han over et stykke tid har været klar over, at udviklingen i Scribona gik i retningen af, at han var reelt har været med til at nedlægge sit eget job.

»Sådan noget ved du jo altid, når den slags projekter kører. Målet har været at få reduceret vores overhead. Og i mit job betyder det pr. definition, at jeg har været med til at save den gren over, jeg selv sidder på,« siger Skræddergaard.

Selv forsøger Skræddergaard at nedtone at hans stilling er blevet nedlagt.

»Der er ikke noget dramatik i det overhovedet. Men der er jo med blandede følelser, at jeg nu forlader virksomheden. På den ene side er jeg lidt stolt, fordi vi har lavet enorme ændringer. Men hvis kigger den anden vej rundt, så er det vemodigt at stå ved afslutningen af en opgave,« siger Skræddergaard.

Det er en veteran, der nu forlader Scribona. Det er 21 år siden, at Poul Skræddergaard blev ansat til at åbne en Jyllandsafdeling af Trend Communications. Trend Communications blev købt af Teledanmark i 1990.

I 1996 blev Poul Skræddergaard direktør for selskabet, som i år 2000 blev udskilt, og solgt til distributøren PC LAN, som i 2001 fusionerede med Scribona.

Nu forlader Poul Skræddergaard så virksomheden. Der står ikke umiddelbart et job og venter på ham. Men det tager Skræddergaard roligt.

"Jeg har med vilje valgt ikke at have ting på hånden. Nu har jeg været i sving i over 50 timer ugen hele året siden jeg var 17. Jeg vil give mig selv mulighed for at standse lidt op. Nu, hvor det er offentligt håber jeg, at der dukker et eller andet op i horisonten«, siger Skræddergaard.

Selv om Skræddergaard først forlader Scribona om et par måneder er han blevet afnoteret som direktør i Scribona.

»Det er nu alle organisationsændringerne træder i kraft. Og det er min holdning, at hvis jeg ikke længere har jobbet, så skal jeg heller ikke være registreret som direktionsmedlem hos erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Det er slut. Nu arbejder jeg direkte med Lars Götzsche om at få slået en knude på det her,« slutter Skræddergaard.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere