Storage og software giver travlhed hos Magirus

De tunge software og storageløsninger sælges senere og senere. Det mærkes hos Magirus, der får rigtig tralvt mellem jul og nytår.

Hvor juletravlheden hos de fleste stoppede 22. december er den først blevet alvor hos distributøren Magirus her mellem jul og nytår. En årelang tradition for at de rigtig tunge salg udsættes til sidste øjeblik giver nemlig arbejde helt frem til nytårsaften.

»Det er primært i den rigtig høje ende på storage og software, der er tryk på. Det bliver tæt op til weekenden. Vi har folk på arbejde helt til nytårsaften i vores center i Tyskland, og lokalt har vi folk på standby helt frem til nytårsaften,« siger Ole Eklund, direktør for Magirus Nordic.

Han forklarer det høje aktivitetsniveau med at de tunge løsninger som regel er meget bagtunge. Her venter kunderne ofte med at tage beslutninger til i sidste øjeblik.

»Mange af de her tilbud har ligget klar længe. Nu er det spørgsmål om at få kunderne til at slå til. Så der bliver nok også snakket priser rundt omkring. Samtidig har branchen forvænt kunderne med at de kan forny deres softwarelicenser helt op til deadline,« siger Ole Eklund.

Trods travlheden er Eklund dog alligevel godt tilfreds.

»For os bliver det her det bedste kvartal vi har haft endnu. Specielt på IBM hard- og software bliver det et meget stærkt kvartal,« siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere