Softscan hyrer kanalrotte til britisk offensiv

Antispam og antivirusspecialisten, Softscan, går forhandlervejen i et forsøg på at erobre det britiske marked.

I erkendelse af, at det britiske marked er sværere at gå til via direkte slag, har danske Softscan besluttet at gå kanalvejen. Til det formål har selskabet ansat en 57-årig britisk kanalveteran til at bygge den engelske forretning op.

Phil Watts har 29 år erfaring fra branchen og har tidligere haft ansvaret for sikkerhedsfirmaet Dr. Solomons på det engelske marked, ligesom han har haft ansvaret for Trend Micros engelske kanal.

»Det har været meget afgørende for os, at vi har fået hyret en erfaren mand som Phil Watts, der kan fortælle os, hvordan vi skal gribe det engelske marked an,« siger Thomas Holm, der er direktør for Softscan.

Gennem de sidste 8-9 måneder har Softscan angrebet det engelske marked direkte. Men med ansættelsen af Phil Watts går Softscan nu over til en ren kanalstrategi.

»Det engelske marked er anderledes end det skandinaviske. Virksomhederne er meget skeptiske overfor telefonmarkedsføring, og går meget mere gennem forhandlere. Derfor har vi valgt at sadle om og koncentrere os om at sælge via forhandlere,« siger Thomas Holm.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere