Shg søger kapital

Shg's pengebehov får direktør Thomas Falborg til at se sig om efter nye pengekilder, når byggeri og nye markeder skal finansieres.

Ambitioner om vækst får den århusianske webforhandler, Shg til at overveje nye måder at skaffe penge til selskabet. Hidtil har banken lånt pengene, men yderligere kapital kan skaffes bedre andre steder fra, lyder det fra banken ifølge Shgs administerende direktør Thomas Falborg. Sidste år etablerede selskabet sig i Norge og for et par uger siden kom turen til Finland. Og nye lande er på vej.

»Inden for de næste tre-fire år skal vi have fundet nogle penge. Det er uholdbart at gå i banken, hver gang vi skal bruge nogle. Det koster halvanden millioner at starte et nye land op og der er ikke udsigt til, at vi selv kan tjene til væksten,« siger administerende direktør Thomas Falborg.

Ud over ekspansionen på nye markeder skal den århusianske webforhandler også snart se sig om efter nye lokaler. Byggetilladelsen til den midlertidige tilbygning udløber snart, og Shg overvejer, om man vil bygge en ny tilbygning eller opføre en selvstændig administrationsbygning på nabogrunden.

Administration, butiksudlevering og reparationsafdelingen er i øjeblikket placeret i en midlertidig tilbygning til virksomhedens lager. Fredag eftermiddag er butikslokalet fyldt og kunderne, der skal hente varer står i en kø, der når helt ud på parkeringspladsen.

Ni-ti ansatte fylder reparationsafdelingens omkring 60 kvadratmeter, og 19 ansatte er presset sammen i to kontorer på tilsammen omkring 100 kvadratmeter. Midt i lokalet har administrerende direktør Thomas Falborg plads. Her er bogholdere, personaleafdeling og udviklingsfolk altid inden for chefens synsvidde.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere