Fint overskud hos nichedistributøren Fineman

Nichedistributøren Fineman tjente næsten tre millioner kroner før skat i 05/06. Fortiden med Gandalf Data og svensk medejerskab er nu vasket væk med tredje overskud i træk.

Direktør Jesper Fineman er rigtig glad for overskuddet på 2,9 millioner kroner før skat, som nichedistributøren, Fineman, har præsteret i regnskabsåret 2005/06. Det er en fordobling af forrige års regnskab og kommer på baggrund af en omsætning, som CRN skønner til at være lidt under 40 millioner kroner. Efter skat blev overskuddet to millioner kroner.

Overskuddet på 2,9 millioner kroner ligger lige på budgettet. Et budget, som Jesper Fineman havde håbet at sprænge, men Fineman har som mange andre problemer med at finde kvalificeret arbejdskraft til at holde gang i væksten.

»Vi kunne nok have tjent lidt mere, hvis vi havde kunnet finde de medarbejdere, vi har brug for. Lige nu har vi tre åbne stillinger, som det er svært at finde kvcalificerede folk til,« siger Jepser Fineman.

Netop manglen på medarbejdere ser Jesper Fineman, som den største trussel mod Finemans muligheder for at vokse i omsætning og overskud i næste regnskabsår.

»Manglen på medarbejdere ser jeg som den mest begrænsende fator de næste to til tre år,« siger Jesper Fineman.

Fineman hed oprindelig Gandalf Data og var delvist ejet af svenske Gandalf Data. For nogle år siden købte direktør Jesper Fineman det danske selskab ud af Gandalf Data og skiftede navn til Fineman. Mens selskabet under svensk ejerskab døjede med dårlig økonomi har selskabet siden løsrivelsen fra svenskerne kørt med overskud.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere